X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
PRORROGUEM! L'artista llavanerenca Carme de la Rosa, a Can Caralt
Actualització 4/2. L'exposició es podrŕ visitar al Museu de Llavaneres fins al 7 de març

La sala d'exposicions del Museu de Llavaneres, situat a Cant Caralt, ja té a punt la primera proposta d'aquest 2021: una exposició de pintures de Carme de la Rosa. Aquesta artista és molt coneguda al poble perquč durant força anys va fer de mestra de pintura. Serŕ la segona vegada que l'artista exposa al Museu de Llavaneres i de l'anterior ja fa més de quinze anys. Una ocasió única per descobrir o retrobar-vos amb la seva obra.

A la mostra podrem descobrir una vintena de quadres, tots olis sobre tela, que retraten des d'escenaris urbans fins a racons naturals i plens de vida, una pintura de caire realista que destaca per l'abundància de color. Segons el crític d'art Josep Vilà  es tracta d'una obra “completa, absoluta, espontània, amb un marcat sentit del color i capacitat per a l'abstracció”.

Carme de la Rosa ha realitzat exposicions a diverses poblacions d'arreu d'Europa com Amsterdam; Perpinyà; València i Barcelona, i a la comarca del Maresme com Mataró, Arenys de Mar, Canet i Sant Andreu de Llavaneres. Nascuda a Barcelona, fa més de 40 anys que viu a Llavaneres.

L'exposició estarà oberta al públic fins el 7 de març; de dimecres a divendres de 17 a 20 h, dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20 i diumenges d'11 a 14h. A causa de la Covid-19, no hi haurà acte inaugural i l'aforament serà limitat.

Carme de la Rosa

L'exposició

Rètol

Diputació de Barcelona
^