X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Menjar bé des de ben petits
Les dues llars d'infants municipals, Minerva i Sant Nicolau, van oferir, el passat divendres 29 de gener a la tarda, una xerrada virtual adreçada a les famílies sobre 'Alimentació salubable a la infància'.

La reunió estava adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys i va reunir unes 35 persones. Durant la sessió es van fer arribar orientacions a les famílies sobre alimentació i nutrició. També es van fer recomanacions sobre quins aliments cal afavorir i quins cal evitar.

En aquest sentit, es va explicar que els menús de les dues escoles bressol de Llavaneres segueixen totes les recomanacions d'alimentació saludable per a nens de 0-3 anys, segons els criteris del Departament de Salut, i estan avalats per nutricionistes i per l'Agència de Salut Pública de Catalunya. A més, les llars d'infants municipals van proporcionar propostes de sopar per a les famílies dels alumnes. 

La xerrada la van organitzar les llars d'infants MInerva i Sant Nicolau, Serveis per a la infància Créixer Junts, SL i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

Més informació en els enllaços següents

Recomanacions d'alimentació en la primera infància

Etapes de la vida

Guia d'alimentació saludable a l'etapa escolar

Petits canvis per menjar millor   

Xerrada     Sessió virtual

Diputació de Barcelona
^