X
Estat d'alarma: Covid-19.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Formació gratuïta per a treballadors i persones a l'atur
És una oferta del Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca

La Regidoria d'Ocupació informa de l'oferta formativa en matèria de Prevenció de Riscos Laborals del Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró i Comarca. Es tracta de cursos gratuïts i s'adrecen tant a treballadors en actiu com a persones en situació d'atur. Aquesta formació es posarà en marxa al mes de març i les inscripcions ja estan obertes. Hi podeu accedir aquí.

S’executaran en dues modalitats:

Prevenció de Riscos Laborals per a Treballs de Paleteria, amb una durada de 20 hores, és el mínim obligatori per poder treballar a l’obra. En aquest curs de prevenció de riscos laborals per a treballs de paleteria, l’alumne podrà adquirir uns coneixements preventius bàsics i generals, tant en l’àmbit teòric com pràctic, que li permetin I’aplicació de tècniques segures de treball durant I ‘execució de les unitats d’obra que dugui a terme i en funció de l’especialitat i singularitat de les feines.

Nivell bàsic de prevenció en construcció, amb una durada de 60 hores. L’objectiu general és obtenir el nivell de qualificació necessari per a desenvolupar les funcions del nivell bàsic de l’activitat preventiva en el sector de la Construcció i obtenir l’acreditació per exercir les funcions de Recurs Preventiu en Obra.

Diputació de Barcelona
^