X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Jaume Llull supera amb nota la prova pilot dels camins escolars
Ajuntament, Policia Local i escola fan una valoració molt positiva, un mes després de la posada en marxa de les mesures, i decideixen mantenir les accions per pacificar l'accés al centre

Avui 11 de febrer es compleix un mes de la posada en marxa de les mesures per pacificar l'accés a l'Escola Jaume Llull. Una prova pilot d'un mes que es tanca avui de manera molt satisfactòria. Tant és així que totes les parts i de manera unànime han decidit donar continuïtat al pla de foment de camins escolars al Jaume Llull. Per tant, es mantenen tant el tancament del carrer dels Contrabandistes, a l'hora d'entrada i sortida de l'escola, com l'accés a l'aparcament del frontó municipal des del passeig de Joaquim Matas, per fomentar que els acompanyants hi estacionin el vehicle i acompanyin a peu els infants.

Fa uns dies, l'alcalde, Nani Mora, i la regidora d'Educació, Maria José Cano, es van reunir amb la directora de l'Escola Jaume Llull, Susana Martino, i amb l'inspector en cap de la Policia Local, Lluís Silva. A la reunió també hi van assistir el regidor de Comunicació, Gerard Viladomat, i el regidor Tito Casado, com a representant dels pares d'alumnes, així com tècnics de les àrees municipals implicades en el projecte.

Just avui que es compleix aquest mes de prova pilot, tanquem l'enquesta de valoració en relació a aquests canvis en la mobilitat viària al voltant del centre. Aquí podeu consultar els resultats obtinguts.

Diputació de Barcelona
^