X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Competicions sense públic
Comunicat oficial de l'Ajuntament de Llavaneres i del Club Esportiu (CE) Llavaneres

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Llavaneres i el CE Llavaneres anuncien que, com a conseqüència de les mesures de restricció contra la covid, les competicions esportives al camp de futbol municipal es reprendran, aquest cap de setmana, però sense públic.

La decisió s'ha pres per la impossibilitat de comptar amb prou efectius personals que garanteixin tant l'accés esglaonat com la sortida del camp, sense risc de contagis, així com una estada a les grades sense contactes interpersonals. El control d'assistència i d'aforament no es podrien fer amb les garanties sanitàries que l'actual moment de pandèmia mundial exigeix.

La Regidoria d'Esports vol aclarir que al camp de futbol es disposa d'un conserge, però que tenint en compte l'elevat nombre de partits programats, caldria un mínim de dues persones treballant-hi més de deu hores al dia, segons la previsió d'activitat del cap de setmana. En aquests moments és inassumible, tant per al consistori com per al club, contractar un segon conserge.

El control de públic suposa, per una banda, una recollida de dades prèvia als partits i, per l'altra, un control d'aforament durant les hores prèvies i posteriors als enfrontaments.

Finalment, l'Ajuntament vol agrair l'esforç del club per reprendre l'activitat, tot adaptant-se a un moment sanitàri que continua sent d'alt risc.

Consistori i club demanen la col·laboració i la comprensió tant de les famílies dels jugadors com dels visitants, i confien que la millora de la situació epidemiològica faciliti, en un futur, l'accés de públic, de nou, al camp de futbol municipal.

Diputació de Barcelona
^