Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Per Sant Jordi, tonem a guarnir els balcons
El consistori convoca un concurs i hi haurà premis per als tres primers classificats

La Regidoria de Cultura i Festes proposa que, de nou, aquest 23 d'abril guarnim els balcons: festejem Sant Jordi i celebrem la primavera. Consulteu les bases del concurs de Guarniment de Balcons de Sant Jordi 2021, aquí.

Des de l'Ajuntament, convidem de nou tots els vilatans, grans i petits, a guarnir el seu balcó amb els motius de la festa. Cal posar-hi molta imaginació i utilitzar, en la mesura del possible, materials reciclats que puguem tenir per casa: llençols vells, cartrons, cartolines, pals d'escombra, retoladors, pintures... Tot s'hi val per tal de deixar ben clar el missatge que és Sant Jordi! Roses de paper, el cavaller, el drac, la princesa... versos escrits, fragments de llibres, títols o autors preferits... tot el que imagineu.

Per participar-hi, un cop guarnit el vostre balcó, heu de compartir-ne la foto a Instagram, tot enllaçant el perfil oficial de l'Ajuntament, @AjlLavaneres, i afegint l'etiqueta #BalconsLlavaneres21. Els únics requisits són que el balcó estigui situat al terme municipal de Llavaneres i que sigueu seguidors del compte municipal d'Instagram.

Les fotos s'han de penjar a Instagram entre el 12 i el 25 d'abril i el veredicte es farà públic dimarts 27.

Un jurat format per representants de la Regidoria de Cultura i de la Biblioteca triarà els tres primers classificats, que seran obsequiats amb llibres editats a Llavaneres. El primer premi estarà dotat amb un exemplar de Sant Andreu de Llavaneres. Història gràfica 1880-1980.

Recordeu els balcons participants en l'edició de Sant Jordi 2020? Recupereu l'àlbum de fotos que vam publicar!

Aquí podeu consultar l'edicte publicat al tauler municipal.

Diputació de Barcelona
^