X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Apropteu', el nou directori digital de comerç de proximitat
Es tracta d'una nova aplicació mňbil que impulsa la Diputació de Barcelona

Ja es pot descarregar la nova app Apropteu, impulsada per la Diputació de Barcelona, que s'adreça tant a la ciutadania com a comerciants, paradistes, empresaris del sector i emprenedors. L’aplicació, que neix amb la voluntat de convertir-se en el director digital de comerços de proximitat de la província de Barcelona, permetrà cercar qualsevol tipus de comerç o servei; conèixer l’oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com establir una comunicació bidireccional entre els comerciants.

Apropteu, disponible per a IOS i Android, vol aportar eines digitals per tal que els comerços i serveis aconsegueixin ser més competitius amb l'objectiu de dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia; crear una xarxa entre comerciants, empresaris i ciutadania;  buscar la implicació de les associacions de comerciants i dels mateixos ajuntaments i empoderar el sector.

'Marketplace' 3 Viles

Per a la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de Llavaneres aquesta nova aplicació complementa l'acció que s'està portant a terme des de les 3 Viles i que estarà ja en línia a partir del 31 de març. Les 3 Viles impulsen la venda per internet entre el comerç local. El projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i les inscripcions continuen obertes aquí.

Més informació.

Aplicació mòbil

Diputació de Barcelona
^