X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres posa a la venda 12 parcel·les municipals
Estan situades a la Masia, El Mirador, Turó d'en Llull i Els Ametllers i tenen ús residencial en la modalitat d'habitatge aďllat

El ple de l'Ajuntament va aprovar la venda de dotze parcel·les municipals, en la sessió ordinària del 30 de març. La proposta va comptar amb els vots a favor d’ERC, Junts per Llavaneres, Ciutadans, PP i el PSC; Movem Llavaneres s'hi va abstenir. Les finques estan situades en quatre zones del terme municipal: la Masia, El Mirador, Turó d'en Llull i Els Ametllers. Les podeu consultar en aquest arxiu. El termini de presentació de proposicions és de 45 dies naturals des de la publicació de l'edicte als diaris oficials. Les persones que hi estiguin interessades poden consultar els criteris d'adjudicació al plec de clàusules administratives. La venda es farà mitjançant concurs públic, d'acord amb la Llei d'Urbanisme de Catalunya, que disposa que les parcel·les del Patrimoni Municipal del Sòl i Habitatge (PMSH) s'han de vendre seguint aquest procediment. Aquí podeu consultar l'anunci publicat al tauler oficial.

NOTA | El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de maig de 2021, a les 23:59 hores.

Les parcel·les estan situades en diferents sectors de Llavaneres i tenen ús residencial en la modalitat d'habitatge aïllat. A La Masia, hi ha tres finques, de 800,30 m2, de 1.012,47 m2 i de 1.024,60 m2. Al Turó d’en Llull, la parcel·la que es posa a la venda té una superfície de 1.310,00 m2. Pel que fa al Mirador, n'hi ha set parcel·les amb superfícies que van dels 1.100 als 2.700 m2. Finalment, a la zona dels Ametllers, el consistori posa a la venda una finca de 453 m2. El coeficient d'edificabilitat de les parcel·les és de 0,40 m2 sostre/m2 de sòl, en les de La Masia i el Turó d'en Llull; de 0,30 m2 sostre/m2 de sòl en les del Mirador, i de 0,60 m2 sostre/m2 sòl en la dels Ametllers. 

Més informació

Plec de Clàusules Administratives Particulars

Acord del Ple

Fitxes de les parcel·les

Ubicació de les parcel·les a Google Maps

Imatge Google Maps

Diputació de Barcelona
^