X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.04.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres
El període oficial per fer la preinscripció ha finalitzat. Per a sol·licituds fora de termini ho podeu fer a través del següent Formulari de Preinscripció

L'Escola Municipal de Música es prepara per afrontar el nou curs escolar 2021-2022. Un curs que, segons les previsions, ha de recuperar progressivament la normalitat acadèmica. Onze instruments, sensibilització musical, cant coral, conjunts instrumentals i llenguatge musical: l'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. Us ho expliquem amb detall.


Procediment i calendari

La presentació de sol·licituds per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música es farà telemàticament. El període oficial de Preinscripció ha finalitzat, però es pot fer la sol·licitud fora de termini a través del següent formulari de preinscripció.

En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, el centre permetrà realitzar la preinscripció de forma presencial sempre que s'hagi fet una petició de cita prèvia. La cita prèvia es pot sol·licitar trucant al telèfon del centre 93 792 92 80 de dilluns a dijous de 15 a 20 h o a través del correu electrònic escolamusica@ajllavaneres.cat.

El període de matrícula per els alumnes admesos serà del 15 al 22 de juny. El procediment serà preferentment telemàtic, però també hi haurà la possibilitat de fer-se de manera presencial.

L'alternativa a les portes obertes

Com a conseqüència de la pandèmia de la covid-19, en aquesta ocasió no celebrarem jornades de portes obertes. Per això, per aquelles famílies i futurs alumnes interessats en conèixer el funcionament de l'Escola de Música i la seva oferta educativa o que vulguin resoldre dubtes, s'ofereix la possibilitat de sol·licitar una reunió telefònica o a través de videotrucada per explicar el projecte de manera personalitzada. Una altra opció és fer arribar els vostres dubtes al correu electrònic del centre.

Trobareu els diversos canals de contacte, així com un formulari de consulta, en aquest enllaç.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

OFERTA EDUCATIVA - Curs 2021-2022

OFERTA EDUCATIVA - Curs 2021-2022

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_EMM___Curs_21_22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 13.52 MB

Taxes Curs 2021-2022

Taxes Curs 2021-2022

Fitxer: Taxes_Curs_2021_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 129.38 kB

De manera més resumida, les etapes educatives del centre són les següents:

 • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. Activitat que es realitza a l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
 • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal de descobrir els elements que conformen la música.
 • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental (quan ja tenen almenys un any de formació amb l'instrument) i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral. Els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
 • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d'accés a estudis professionals.
 • Adults. Permet participar a la Coral d'adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per a adults o aprendre llenguatge musical.
 • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els tallers ja programats pel curs seran:
  • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula. Està adreçat a adults i tindrà una sessió setmanal. Es realitzarà a la Biblioteca Municipal. Inscripcions obertes.
  • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 15 anys i tindrà una sessió setmanal. Es realitzarà a la Biblioteca Municipal. Inscripcions obertes.
  • Taller de guitarra d'acords, per aprendre a acompanyar cançons. Adreçat a joves i adults. Inscripcions al setembre.
  • Ballmanetes, taller de música per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família. 4 sessions, a l'hivern i primavera de 2022. Inscripcions al gener.

Qualsevol altre taller es farà públic unes setmanes abans del seu inici a través dels canals de comunicació de l'Escola i de l'Ajuntament.

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, combo o el conjunt d'adults.

oferta instrumental

Diputació de Barcelona
^