X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.04.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Calendari de preinscripcions a l'EMM Llavaneres per al curs 2021-2022

La reserva de plaça dels alumnes actuals de l'Escola Municipal de Música es farà del 3 al 17 de maig. Les places vacants s'oferiran a nous alumnes, que podran fer la preinscripció del 19 al 31 de maig.

El procés és totalment telemàtic mitjançant un formulari. Les famílies dels alumnes actuals han rebut la informació per correu electrònic.

Els interessats en sol·licitar plaça com a nous alumnes trobaran tota la informació a la pàgina web del centre, des de dilluns 17 de maig.

Posteriorment a aquest procés, aquells que hagin obtingut la plaça, l'hauran de formalitzar amb la matrícula, també online. El període de matrícula dels alumnes actuals serà del 31 de maig al 8 de juny, i del 15 al 22 de juny per als nous alumnes.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos als canals de contacte de l'escola: per correu electrònic a escolamusica@ajllavaneres.cat i, de dilluns a dijous de 15 a 20h, al telèfon 93 792 92 80.

Escola de Música Llavaneres

Diputació de Barcelona
^