X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres i Sant Vicenç renoven l'acord de col·laboració en matčria de zones blaves

Els veïns de Llavaneres que disposin del distintiu de resident en vigor podran aparcar de manera gratuïta i sense limitació horària al carrer de la Pau, a l'avinguda de Montaltnou i al carrer de la Pica d'Estats de Sant Vicenç de Montalt. Ho podeu consultar en aquest plànol.

Els alcaldes de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, i de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, han renovat l'acord de col·laboració per a l'ús gratuït compartit de places d'aparcament de les zones blaves d'ambdós municipis. La durada del nou conveni és de quatre anys.

Els dos alcaldes han volgut destacar "la importància de la bona entesa i col·laboració entre municipis veïns de cara a millorar els serveis que s'ofereixen a la ciutadania". També s'han felicitat perquè "aquest acord beneficia els veïns de les dues poblacions, ja que els facilita la mobilitat en zones de les dues poblacions que visiten amb molta assiduïtat".

Amb la renovació de l'acord, els veïns de Llavaneres que disposin del distintiu de resident autoritzat vigent, podran continuar aparcant els seus vehicles de forma gratuïta i il·limitada a:

  • Carrer Pica d'Estats: àrea qualificada com a zona blava, ubicada a tocar del complex comercial i esportiu.
  • Carrer de la Pau: àrea sense asfaltar reservada exclusivament per a residents, ubicada a tocar del passeig marítim.
  • Avinguda Montaltnou: aparcament de la zona esportiva.


En el cas dels veïns de Sant Vicenç que disposin de distintiu vigent del seu municipi, també podran continuar aparcant gratuïtament i sense restricció horària als següents llocs de Llavaneres:

  • Aparcament de la zona de mar: àrea sense asfaltar, ubicada a tocar de l'estació de Renfe.
  • Aparcament de la zona de mar: àrea qualificada com a zona blava, ubicada a tocar de l'estació de Renfe.
  • Aparcament de sorra ubicat davant del CAP Sant Andreu de Llavaneres.


Aquestes àrees d'aparcament estan ubicades en llocs estratègics de les dues poblacions i faciliten l'accés a serveis bàsics per a la ciutadania com els consultoris mèdics, els equipaments esportius, la platja o l'estació de Rodalies.

Signatura del conveni

Diputació de Barcelona
^