X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Piscina
La piscina municipal obre temporada de bany
Del 19 de juny al 5 de setembre la piscina estarŕ oberta cada dia de deu del matí a vuit del vespre.

La temporada de bany a la piscina municipal de Llavaneres és a punt de començar i la previsió és bona a causa de l'evolució a la baixa dels contagis de covid-19, gràcies a la campanya de vacunació. Es mantindran els controls d'accessos i de limitació d'usuaris al 70% de l'aforament permès, sempre d'acord amb els protocols vigents en cada moment. De moment, no caldrà fer reserva prèvia.

Per accedir-hi cal tenir una entrada o bé un abonament. Tant les entrades puntuals com els abonament es poden adquirir al mateix recinte de la piscina, al passeig de les Alzines, s/n. Aquí podeu consultar els preus.

Entre les novetats d'aquesta temporada és que els usuaris de la piscina podran gaudir de servei gratuït de connexió a internet. En aquest mapa podeu consultar el mapa del Wifi Llavaneres.

  Avís | L'entrada és vàlida per a tot el dia; es pot sortir i tornar a entrar al recinte sempre que l'aforament ho permeti.

Diputació de Barcelona
^