X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
A punt per a les revetlles d'inici d'estiu!
A Llavaneres preparem l'arribada de la Flama del Canigó i la diada de Sant Pere

Flama del Canigó

La Flama del Canigó arribarà a Llavaneres el proper dimecres 23 de juny, a les 20.30 hores, al passeig de Jaume Brutau. La Regidoria de Cultura i El Casal de Llavaneres no hi faltaran a la cita, amb el suport d'Òmnium Cultural. A més dels parlaments i de la lectura del manifest, l'acte inclourà la tradicional encesa del peveter.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan, símbol de la nostra identitat; una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans que té l’element del foc com a símbol preeminent, i que se celebra des dels anys 60.

Flama del Canigó

Festa de Sant Pere

Llavaneres recupera la Festa de Sant Pere el proper dilluns 28 de juny. Tot i que hi haurà encara restriccions a causa de la pandèmia -no hi haurà sopar popular ni taules-, la celebració inclourà el tradicional homenatge als pescadors i també música en directe.

A partir de les 21 hores, hi haurà l'ofrena floral i la lectura de poemes a l'església de Sant Pere, davant del monòlit. Ja a les deu de la nit, es donarà pas al concert de Sant Pere amb Excel Grup, al parc de Sant Pere. Per assistir al concert, caldrà reservar entrada aquí.

NOTA | El parc de Sant Pere romandrà tancat de 13 a 21 hores, el dia del concert, a causa dels preparatius. Sant Pere 2021

Diputació de Barcelona
^