X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres obrirŕ les platges per la revetlla de Sant Joan
Fins a les 4 de la matinada, per donar pas al servei de neteja

L'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, ha confirmat que el consistori obrirŕ les platges del municipi per a la revetlla de Sant Joan, el proper dimecres 23 de juny. A les 4 de la matinada, perň, la Policia Local demanarŕ a les persones que encara es trobin a la platja que marxin per poder procedir a les tasques de neteja i deixar l'espai a punt per a la jornada de bany de l'endemŕ. Aquest any, no s'hi permetrŕ fer fogueres.

La Policia Local vigilarà el front marítim, així com altres punts del municipi, per tal de garantir la seguretat de les persones. En aquest sentit, el consistori demana responsabilitat per tal de gaudir d'una revetlla segura.

Es recomana celebrar la nit de Sant Joan seguint totes les mesures de seguretat per minimitzar els contagis de covid: caldrà mantenir la distància interpersonal d'un metre i mig, portar la mascareta correctament posada i reforçar la higiene de mans. Això sí, es recomana no posar-se gel hidroalcohòlic si s'ha de fer servir material pirotècnic.

Cal extremar també les precaucions per evitar accidents i incendis derivats de l'ús d'aquest material.

Fogueres

Les fogueres estan permeses amb autorització municipal sempre que s’evitin aglomeracions en els espais de visualització i es mantinguin les distàncies de seguretat: 1,5 m de distància interpersonal i 2 m entre grups de persones. A menys de 500 metres de zona forestal, cal l’autorització d’Agents Rurals.

Revetlla de Sant Joan

Diputació de Barcelona
^