Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El nou Pavelló d'Esports s'inaugura dissabte 4 de setembre
S'hi podrŕ accedir només amb invitació personal i es podrŕ seguir per Youtube

L'Ajuntament de Llavaneres inaugura aquest dissabte el nou pavelló d'Esports de Llavaneres, ubicat a la zona dels Ametllers. Serà a les 12 hores i només s'hi podrà accedir amb invitació personal a causa del protocol de control de la pandèmia. Podreu seguir l'acte en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament.

A més dels representants municipals i d'autoritats de diversos organismes supramunicipals, el consistori ha convidat un representant de les entitats i clubs esportius locals*, així com dels centres escolars de Llavaneres. Les restriccions a què obliga la pandèmia fan necessaris el control d'accessos i la limitació de l'aforament.

Podeu consultar el detall del projecte, en aquesta notícia. Us recordem que de moment s'inaugura la primera fase del projecte. Serà durant la segona fase, que està previst finalitzar l'any 2023, quan s'urbanitzarà l'entorn i s'hi habilitaran espais comuns com ara el bar, el gimnàs i els vestidors. Fins aleshores, és previst col·locar uns mòduls a l'exterior del recinte, perquè es facin servir com a vestidors.

Nou pavelló municipal

Diputació de Barcelona
^