X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El regatista olímpic Florian Trittel, rebut amb tots els honors al CN El Balís
Juntament amb Tara Pacheco, va aconseguir diploma olímpic amb una sisena posició en Nacra 17 a Tňquio 2021

El CN El Balís va homenatjar ahir a la tarda el regatista Florian Trittel pels resusltats obtinguts als Jocs Olímpics de Tňquio. Per part de l'Ajuntament de Llavaneres, a l'acte hi van assistir l'alcalde, Nani Mora, i el regidor de Comunicació i Participació Ciutadana, Gerard Viladomat.

L'esportista, que fa més de dotze anys que forma part del CN El Balís, ha aconseguit molts bons resultats en Nacra 17 a les Olímpiades celebrades aquest estiu. Arribar als Jocs Olímpics ja és tot un èxit i un somni per a molts esportistes. “De petit tenia una gran preocupació i és que no sabia què estudiar i això em produïa una gran incertesa. Ara, mirant-t'ho tot amb perspectiva sé que si cadascú es capfica en descobrir quina és la seva passió i s'esforça cada dia per donar el millor d'ell mateix, t'asseguraràs l'èxit: ser feliç i gaudir”, va dir Trittel.

El CN El Balís, que compta en el seu palmarès amb nombrosos campions nacionals i internacionals, ha tingut representació en els Jocs Olímpics en quatre ocasions i amb cinc regatistes. Van der Ploeg, que va aconseguir la medalla d'or a Barcelona 1992; Neus Garriga va participar a Sydney 2000, Bàrbara Cornudella i Sara López a Rio 2016 i aquest any Florian Trittel a Tòquio.

L'acte va comptar amb la presència del Director General de Ports de la Generalitat de Catalunya, Pere Vila; el president de la Federació Catalana de Vela, Xavi Torres; el president del Club Nàutic El Balís, Fran Ripoll; així com altres autoritats de la comarca, membres de la Junta Directiva d'El Balís, familiars del regatista, amics i una gran massa social i d'esportistes del Club.

Foto de família

Diputació de Barcelona
^