X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comunicat: incidčncia del servei de recollida d'escombraries de diumenge 26 de setembre

L'Ajuntament de Llavaneres va demanar ahir explicacions a l'empresa concessionŕria del servei de recollida d'escombraries en relació a la incidčncia detectada diumenge 26 de setembre al matí, que va suposar l'acumulació de residus al voltant de les ŕrees de contenidors. Reproduďm el comunicat que ha fet arribar la companyia i ens comprometem a continuar treballant per un servei eficient i de qualitat.

En referčncia als fets ocorreguts aquest passat cap de setmana, concretament diumenge 26, un cúmul de circumstŕncies van provocar que el servei previst de desbordaments en torn de matí, no sortís fins a les 13:00 hores. Aixň sumat a la gran quantitat de kg generats durant aquest cap de setmana, va provocar que les ŕrees quedessin molt saturades. Tan bon punt vam poder solucionar el problema, vam arrencar el servei i, fins i tot, el vam reforçar per tal de corregir la situació el més aviat possible.

Lamentem les molčsties ocasionades, per la demora en la realització del servei i la manca d’informació. Prenem nota perquč fets com aquests no es tornin a produir.


Cap de Serveis-Delegació Catalunya
FCC MEDIO AMBIENTE, SAU

Diputació de Barcelona
^