X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nous tallers i activitats a l'Escola Municipal de Música
Inscripcions obertes per a una nova edició del Taller de Guitarra d'acords i per a algunes de les novetats d'aquest curs.

La sol·licitud de plaça es pot realitzar a través del Formulari de Preinscripció

Nova edició del Taller de Guitarra d'acords

Aquest taller per iniciar-se a la guitarra permetrà als alumnes aprendre les eines bàsiques per fer l'acompanyament de cançons. Es treballaran els digitats de la mà esquerra, els xifrats dels acords i diferents ritmes d'acompanyament.

El taller està obert a adults i joves a partir de 16 anys i sense experiència prèvia. L'activitat es realitzarà els dimarts de 20.15 a 21 hores, i té una quota de 20€ al mes. L'inici de l'activitat es preveu pel dimarts 19 d'octubre. 

Novetats del curs 2021-2022

L'escola encara disposa d'algunes places vacants en les noves assignatures estrenades aquest mes de setembre:

  • Cor Jove: per a joves a partir de 12 anys, que vulguin cantar en grup. L'assaig es realitza els dimarts de 19 a 19.45 hores a Can Caralt.
  • Tallers a la Biblioteca: 
    • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i el seu horari és els dilluns de 19 a 20 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal.
    • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula, amb pràctica de recitació sobre música en directe. Està adreçat a adults i es realitza els dilluns de 20.15 a 21.15 hores a la Biblioteca.

La presentació de sol·licituds per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música es pot fer telemàticament a través del següent formulari de preinscripció.

Per qualsevol consulta o necessitat de més informació, us podeu posar en contacte amb l'escola de música trucant al telèfon del centre 93 792 92 80 de dilluns a dijous de 15 a 20 h, per correu electrònic a escolamusica@emmllavaneres.cat o a través del formulari de contacte.

Podeu consultar la resta d'assignatures i l'oferta instrumental que es realitzen a l'Escola de Música en el següent document:

Oferta Educativa EMM 21-22

Oferta Educativa EMM 21-22

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_EMM___Curs_21_22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 13.52 MB

Actualment també hi ha disponibilitat per estudiar els següents instruments: violí, viola, violoncel i cant. En cas d'estar-ne interessats consulteu l'horari disponible, així com el programa d'assignatures que s'ha de realitzar en funció de l'edat. L'estudi d'un instrument es realitza a partir dels 7 anys i sense límit d'edat.

En cas que volgueu fer algun dels instruments amb les places cobertes (piano, guitarra, bateria, flauta travessera, saxo, clarinet, baix elèctric), podeu sol·licitar la plaça per si es genera alguna vacant al llarg del curs.

Diputació de Barcelona
^