X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Informació d'interès: enquesta telefònica sobre violència masclista
A càrrec de la Generalitat de Catalunya

El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d'iniciar els treballs de l'Enquesta de violència masclista de Catalunya (EVMC), edició 2021.

Comunicat

Aquest estudi es du a terme a través d'una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d'aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. L'EVMC consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista i sobre les seves percepcions en aquest àmbit.

A més, es farà una enquesta, també telefònica, a una mostra representativa de la població, d'aproximadament 1.600 homes de 16 i més anys residents a Catalunya, per conèixer les seves percepcions i valors en aquest àmbit.

Us escric per informar-vos que està previst fer l'enquesta entre els mesos de novembre i desembre, i que una part d'aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadanes i ciutadans d'aquest municipi.

Com en edicions anteriors, és possible que algunes persones entrevistades vulguin confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, i que alguna d'elles s'adreci a l'Ajuntament per tal de sol·licitar informació al respecte. En aquest cas, seria convenient derivar les possibles consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.

Diputació de Barcelona
^