X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.10.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Mostra de Teatre Dani Tàpias arriba a l'onzena edició
En aquest desè aniversari de la primera mostra, El Casal de Llavaneres proposa tres obres molt diferents i força engrescadores, i una nit de poesia
Mostra de teatre

L'11a Mostra de Teatre Dani Tàpias proposa aquest any tres espectacles ben diferents i, com a novetat, una nit de poesia. El teló de la mostra s'aixecarà a El Casal de Llavaneres el 25 d'octubre amb una versió d'El Quixot. Al novembre i al desembre hi ha les altres representacions teatrals. Les tres representacions es faran a les 10 de la nit, i l'entrada serà gratuïta amb motiu del desè aniversari.

Actualització 5 de novembre: La representació de Viatge en un trapezi es trasllada a dissabte 13 de desembre, per malaltia d'una actriu. Preguem disculpin les molèsties.


La primera obra escollida és una adaptació lliure de la novel·la d'El Quixot de Miguel de Cervantes. Segons explica Jordi Roldós, és una proposta adreçada a un públic familiar, molt entretinguda, que pot agradar molt als petits de la casa. Aquesta representació, a càrrec de Magatzem d'Arts, obrirà la Mostra el 25 d'octubre.

CANVI D'ÚLTIMA HORA: La darrera proposta és Viatge en un trapezi de Jaume Salom, i anirà a càrrec del Centre Parroquial d'Argentona, el 13 de desembre. Es tracta d'una obra més complexa que a través de quatre personatges que viuen del circ farà reflexionar el públic assistent sobre problemes de la vida diària. 

La següent proposta teatral arribarà el 22 de novembre i, en aquest cas, en paraules de Roldós, és una aposta de teatre "pur i dur". Perdut en el temps, de l'autor arenyenc Juli Manel Pou Vilavella, no posa en escena ni decorats ni vestuari. És "interpretació pura" d'uns personatges que 16 anys després es retroben en el que havia sigut el teatre on actuaven, però del qual ja no en queda res. En la trobada s'hi barregen records del passat i històries del present. Aquesta és l'obra que representarà la secció de teatre d'El Casal.

Encara hi ha una altra proposta: Temps de Poesia, que es farà el divendres 14 de novembre, a la nit. La idea és tornar a oferir una lectura poètica oberta a qui vulgui pujar a recitar, que es farà a la sala de lectura d'El Casal, i que recordarà la lectura poètica que també es va fer en la primera edició de la Mostra.

Foto: Tona Devesa. Actors del Magatzem d'Arts, en l'actuació de la X Mostra de Teatre Dani Tàpias, l'any 2007.

Informació relacionada
Dissabte, 20 de desembre de 2008
"Bururub" amb Kasplas Teatre
Aquesta obra substitueix "Viatge en un trapezi", que es va haver d'ajornar per malaltia d'una de les actrius
Dissabte, 22 de novembre de 2008
Divendres, 14 de novembre de 2008
"Temps de poetes", nit de poesia
Dissabte, 25 d'octubre de 2008
Diputació de Barcelona
^