X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.01.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comunicat: incidència del servei de recollida d'escombraries
ACTUALITZACIÓ 13/01 | Mesures adoptades
El servei municipal de neteja informa d'un seguit d'incidències que, des d'ahir, estan afectant la recollida de les escombraries a la vila. Des de l'Ajuntament, confiem que la situació es resolgui el més aviat possible i agraïm la col·laboració ciutadana.

A causa de diverses avaries en els camions de la brossa, algunes de les fraccions s'estan recollint amb retard i amb camions més petits, que fan més feixugues les feines. En especial, els problemes més greus se centren en les fraccions de resta i de paper i cartró. La situació ha de quedar resolta demà 13 de gener. Es demana a la població que en cas que trobin els contenidors plens no deixin les bosses a l'exterior de les àrees d'aportacions.

Actualització 13/1

  • Avui, el servei recuperarà un dels camions avariats i aquesta tarda el servei de recollida de fracció orgànica es durà a terme amb normalitat.
  • Es preveu que demà divendres es pugui disposar de l'altre camió per poder realitzar el servei amb els dos vehicles: recollida d'envasos i de cartró i, a la tarda, fracció resta.

Des de l'Ajuntament es vol agrair la l'esforç que està fent aquests dies el personal del servei municipal per afrontar les incidències tècniques, agreujades pels efectes de la pandèmia.

Diputació de Barcelona
^