X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.03.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Can Caralt presenta l'obra d'Enric Punsola
L'exposició s'inaugura divendres 4 d'octubre a les 19.30 hores

El Museu de Llavaneres ho té tot a punt per a la nova exposició. Del 4 de març al 3 d'abril, Can Caralt mostrarà l'obra de l'artista Enric Punsola. Dels orígens a la poètica de l'explosió s'obre divendres 4 de març a les 19.30 hores.

Divendres 4 de març obrim nova exposició: Dels orígens a la poètica de l'explosió, de l'artista Enric Punsola i Ibañez. Una proposta molt interessant: una ocasió per descobrir com Punsola utilitza la pólvora com a procés creatiu, experimental i d'expressió gràfica.

L'historiador de l'art Isaac Candelario ens presenta així l'artista: "Recuperant una cita del filòsof francès Gaston Bachelard, l'Enric Punsola, amb aquesta exposició ens convida a 'imaginar i somiar a través de la flama del foc', a submergir-nos dins del caos-ordre que mostra cada obra per endinsant-nos en la descoberta de l'origen d'aquest món fantàstic creat per l'artista." Podeu llegir la crítica en aquest document.

Biografia

Nascut a Vilassar de Mar el 21 de juny de 1978, és graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, i especialitzat en Gravat Calcogràfic. Els seus inicis en el món del gravat van ser a mans de Jordi Rosés i Clàudia Llobet (Art Print Residence, Murtra Edicions…). Actualment treballa com a gravador i estampador i col·labora de manera habitual a la Sala Cabanyes de Mataró, com a actor, dissenyador gràfic, tècnic, escenògraf. També forma part del grup musical mataroní La coixinera, companyia de Saraus, com a baixista i dissenyador gràfic.

Més informació

Díptic

Díptic

Fitxer: Di__769_ptic_Enric_Punsola_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 348.52 kB

Enric Punsola

Diputació de Barcelona
^