X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Inscripcions obertes a una nova edició de Tallers musicals per a adults a la Biblioteca

El proper dilluns 18 de setembre s'iniciarà un nou curs dels Tallers musicals per a adults que realitzen conjuntament l'Escola Municipal de Música Llavaneres i la Biblioteca Font i Daniel, amb l'objectiu d'aprendre, compartir i gaudir a través de la música.

S'ofereixen dos tallers, que es realitzaran els dilluns a la Sala d'actes de la Biblioteca, impartits per María del Mar Poyatos.

  • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. L'horari és dilluns de 19.30 a 20.30 h, i té un preu de 20€/mes.
  • Música i Poesia, un taller sobre la relació entre la música i la paraula, amb pràctica de recitació sobre música en directe. L'horari és dilluns de 20.30 a 21.15 h, i té un preu de 20€/mes.

Es pot realitzar la inscripció a través del següent enllaç: Matrícula Tallers Musicals o presencialment a la mateixa Biblioteca Municipal.

Aquells qui ho desitgin i vulguin participar d'una sessió abans s'inscriure's, les classes del dilluns 18 de setembre seran obertes a tothom.

Diputació de Barcelona
^