X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.03.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres s'afegeix al Dia Internacional de l'Activitat Física
Sota el lema 'Mou la vida', se celebra el 6 d'abril i vol fomentar la cura de la salut i el benestar físic i emocional

El proper 6 d'abril se celebra el Dia Internacional de l'Activitat Física (DMF) i des de l'Ajuntament de Llavaneres ens hi volem afegir. L'objectiu del DMAF és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals. El lema mundial d’enguany és Mou la vida.

Passejada: 8 d'abril, del CAP als jardins Passi

Des de l'Ajuntament de Llavaneres donem suport a la caminada que organitza divendres 8 d'abril l’Equip d’Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres. El punt de sortida és el CAP de Llavaneres (passeig Jaume Brutau, 2) a les 10 hores i el punt d'arribada, els jardins de Joaquim Passi. 

Amb aquesta caminada l’equip de professionals del CAP se suma a la campanya d’aquest 2022 per promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront el sedentarisme. 

La caminada té una durada d’una hora aproximadament i es completarà un itinerari fàcil de seguir. Es recomana vestir amb roba i calçat còmodes, també portar aigua per hidratar-se durant el recorregut i esmorzar saludable com fruits secs, peces de fruita o entrepans.

L'activitat és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

Passejada

Ens ajudeu a fomentar el Dia Internacional de l'Activitat Física?

  • Compartiu a les xarxes socials la imatge i etiqueteu #SumaSalut #DMAF2022 #gentactiva #moulavida.

Més info, al web de gencat.cat.

6 d'abril

Diputació de Barcelona
^