Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres

L'Escola Municipal de Música es prepara per afrontar el nou curs escolar 2022-2023. Un curs que ha de recuperar la normalitat acadèmica. Onze instruments, sensibilització musical, conjunts corals i instrumentals, grups de llenguatge musical i tallers: programes de formació per a totes les edats i nivells.

AVÍS | Aquí podeu consultar l'anunci oficial publicat a l'e-tauler de l'Ajuntament amb la llista baremada per al proper curs 2022-2023.


Procediment i calendari

El període oficial de presentació de preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música ha finalitzat. Per fer la sol·licitud fora de termini es pot fer a través del següent formulari de preinscripció.

Un cop acabat aquest termini, es publicarà la llista baremada i, si hi ha més sol·licituds que places disponibles, es farà un sorteig per tal de determinar-ne l'ordre. La llista d'admesos es publicarà el 2 de juny, i el període de matrícula serà a partir del 8 de juny. Aquells alumnes que no obltinguin plaça en un inici quedaran en llista d'espera per quan es produeixi una vacant.

En el cas dels alumnes actuals, el termini de reserva de plaça és del 27 d'abril al 9 de maig, a través de l'enllaç rebut al correu electrònic, i el període de matrícula del 26 de maig al 3 de juny.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

Ens els vídeos que trobareu a continuació, us expliquem les diferents etapes educatives del centre:

 • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys.

 • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de l'aprenentatge del llenguatge musical i la possibilitat de fer cant coral.

 • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental (quan ja tenen almenys un any de formació amb l'instrument) i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral.

 • Joves i Adults. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, participar en conjunts instrumentals o corals, o fer assignatures de caire més teòric: llenguatge musical, una nova assignatura de creació de cançons o els tallers d'Història de la música o Música i poesia.

 • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els tallers ja programats pel curs seran:
  • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula. Es realitza setmanalment a la Biblioteca Municipal i està adreçat a adults. Inscripcions obertes.
  • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 16 anys i tindrà una sessió setmanal. Es realitza a la Biblioteca Municipal. Inscripcions obertes.
  • Ballmanetes, taller de música per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família. 4 sessions, a l'hivern i primavera de 2022. Inscripcions al gener.

Qualsevol altre taller es farà públic unes setmanes abans del seu inici a través dels canals de comunicació de l'Escola i de l'Ajuntament.

A continuació podeu consultar tota l'oferta educativa, així com les taxes per cada un dels programes:

Oferta educativa EMM 22-23

Oferta educativa Curs 2022-2023

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_22_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 13.07 MB

L'arxiu PDF especificat no existeix

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, combo o el conjunt d'adults.

oferta instrumental


Contacte

Aquelles famílies i futurs alumnes interessats en conèixer el funcionament de l'Escola de Música o que vulguin resoldre dubtes, es poden posar en contacte amb el centre a través del correu electrònic escolamusica@emmllavaneres.cat, o de dilluns a dijous de 16 a 20h, al telèfon 93 792 92 80 i presencialment a l'Edifici de Can Caralt (Carretera de Sant Vicenç, 14). 

En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es podrà realitzar la preinscripció de forma presencial a l'Escola de Música.

Diputació de Barcelona
^