X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Can Caralt presenta 'QUART22' i convida a celebrar el Dia dels Museus
La mostra dels alumnes de l'Institut s'inaugura dijous 12 a les 19.30 h; i el Dia dels Museus serŕ dissabte a les 18.30 h

El Museu de Llavaneres convida a la tradicional exposició de treballs dels alumnes de Visual i Plŕstica de 4t d'ESO de l'Institut Llavaneres. 'QUART22' es podrŕ visitar del 12 al 22 de maig a Can Caralt. La mostra porta per títol 'QUART22' i s'inaugura dijous 12 de maig a les 19.30 hores a Can Caralt. Serŕ un cap de setmana intens: dissabte 14 de maig, a les 18.30 hores, celebrarem el Dia Internacional dels Museus, amb una visita comentada i musicada.

Exposició de 4t d'ESO

Dia dels Museus

El Museu de Llavaneres no faltarà a la cita del Dia Internacional dels Museus. Serà dissabte 14 de maig, a les 18.30 hores. L'equipament presentarà sis obres destacades del seu fons museístic. Durant la presentació, es farà una breu explicació de cada obra per part d'alumnat de l'Institut Llavaneres i s'interpretarà una peça musical a càrrec de diversos alumnes de l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

Dia Internacional dels Museus

Fundació Bassat

La tercera aposta d'aquesta primavera del Museu Arxiu de Llavaneres arribarà de la mà de la Fundació Bassat. Del 27 de maig al 31 de juliol, reserveu a l'agenda anar a visitar la selecció d'obres de la seva col·lecció. La mostra s'inaugurarà divendres 3 de juny, a les 19.30 hores.

 

Museu de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^