X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.04.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Guanyadors de la Mostra Literŕria 2022
L'acte de lliurament de premis es va celebrar dissabte 23 d'abril, a la sala de plens

La Regidoria de Cultura va lliurar dissabte, diada de Sant Jordi, els premis de la Mostra Literària de Llavaneres 2022. L'actual edició ha comptat amb la participació d'una norantena d'escriptors novells del poble. Aquí podeu veure l'àlbum de fotos del Sant Jordi 2022 a Llavaneres.

Lliurament de premis de la Mostra Literària 2022, dissabte 23 d'abril, sala de plens.

En el marc de les activitats programades per celebrar la diada de Sant Jordi, Sant Andreu de Llavaneres ha organitzat un any més la tradicional Mostra Literària. Aquest concurs té com a objectiu fer aflorar el talent i la creativitat especialment dels joves de la vila i els primers i segons classificats de la Mostra passaran ara a la fase comarcal i prendran part en la Mostra Literària del Maresme.

Els treballs es reparteixen en sis categories d'edat i cadascuna d'aquestes té modalitat de poesia i de prosa. Aquesta edició 2022 ha estat molt especial perquè s'ha pogut tornar a la presencialitat.

La Regidoria de Cultura vol felicitar totes les persones que han participat en la Mostra i vol agrair la implicació de l'Escola Jaume Llull i l'Escola Serena Vall.

El veredicte del jurat de la Mostra Literària 2022, composat per Susana Gil, Miquel Casals i Erika Fernández, ha establert que les obres guanyadores d'aquesta edició siguin aquestes:

GRUP A

POESIA:

PROSA:

GRUP B

POESIA:

PROSA:

GRUP C

POESIA:

PROSA:

GRUP D

POESIA:

PROSA:

GRUP E

POESIA:

PROSA:

GRUP F

POESIA:

PROSA:

Menció especial  

A en Mario Barguño Casanova per la seva constància i la seva obra Flors grogues.

Aquestes són les obres originals presentades a concurs. La Regidoria de Comunicació no es fa responsable de les possibles faltes ortogràfiques o de sintaxi que hi pugui haver en els escrits.

portada

Diputació de Barcelona
^