Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El 7 de juliol, audičncia pública dedicada al porta a porta
S'informarŕ i s'obrirŕ debat entorn de la implantació de la recollida porta a porta de residus

L'alcalde ha convocat dues audiències públiques. La primera sessió es va fer dijous 16 de juny, a partir de les 19.30 hores, a la Sala de plens de l'ajuntament. La segona està prevista per al 7 de juliol a les 19.30 hores i se centrarà en el sistemna de recollida porta a porta. Les audiències es podran seguir en directe -i recuperar- pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

Amb la voluntat de desenvolupar les polítiques de participació ciutadana i apostar per la transparència, l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, convoca dues audiències públiques per als propers 16 de juny i 7 de juliol, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Les sessions es podran seguir presencialment a la Sala de plens i també de manera telemàtica.

L'Ajuntament anima els veïns a assistir i participar activament en aquestes convocatòries d'audiència pública, unes sessions en què els assistents podran proposar, debatre, reflexionar i preguntar entorn de l'acció de govern a Llavaneres, concretament en relació a dos temes d'interès ciutadà: quina previsió de creixement del municipi estableix el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i com serà la implantació del sistema de recollida porta a porta de les escombraries.

 Les convocatòries  Creixement urbanístic de la vila

 Implantació del Porta a Porta (PAP) a Llavaneres

Informació relacionada
Dijous, 30 de març de 2023
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, la regidora d'Habitatge, Gemma Martín, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat
Dimecres, 22 de març de 2023
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat
A les 19.30 h, a la sala de plens i per YouTube
Dijous, 16 de juny de 2022
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, i el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat
Es farŕ diumenge 21 de novembre, a les 17 hores, a la sala de plens i també es podrŕ seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament
Diputació de Barcelona
^