X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 09.06.2022
Formularis
Llavaneres amb l'Esport
Reglament d'ús d'Instal·lacions esportives municipals: suggeriments i propostes

L'Ajuntament de Llavaneres obre un procés de consulta pública de manera prèvia a l'aprovació de les ordenances i reglaments que confecciona el consistori, així com en les modificacions d'aquells documents que ja estiguin en vigor, en compliment de la llei de transparència.

Mitjançant el següent formulari, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes.

Us proposem que entre 13 de juny i el 4 de juliol de 2022 ens feu arribar la vostra opinió en relació a la modificació del reglament de les instal·lacions esportives municipals. Consulteu aquí els objectius de la proposta de nova ordenança.

El punt de partida del futur reglament és aquesta proposta.

Més informació

Informe tècnic

Decret

Save

Save

Save

*
*
*
*

QUE N'OPINES?

Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^