X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El consistori incorpora dos peons per reforçar la brigada municipal
Les contractacions són d'un any i s'han vehiculat a través del consell comarcal

L'Ajuntament de Llavaneres acaba d'incorporar dos peons per reforçar la brigada municipal a través d'un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme. Les incorporacions s'han fet en el marc de la linea Treball i Formació. Aquestes incorporacions se sumen a la contractació d'una auxiliar adminsitrativa, que des del mes de febrer està reforçant l'àrea de Medi Ambient, per a la campanya d'implantació de la recollida porta a porta de residus.

Peó de jardineria

La linea Treball i Formació és una iniciativa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), a través de la qual se subvencionen les contractatacions de persones a l'atur (en especial de col·lectius més vulnerables com els majors de 45 anys o bé de persones amb risc d'exclusió social). Enguany, el consistori ha participat en tres de les linies convocades pel SOC:

  • Linea MG45 : adreçada a persones a l'atur majors de 45 anys
  • Linea MG52: adreçada a persones a l'atur majors de 52 anys
  • Linea PRGC: adreçada a persones a l'atur perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania

El programa facilita que els col·lectius amb major taxa d'atur i més dificultats en accedir al mercat laboral, inscrits al SOC puguin tenir una experiència professional, així com rebre una formació vinculada al seu lloc de treball. A més, s'hi ofereixen sessions de tutoria i acompanyament als participants tant des del consell com des del consistori, a través de la Regidoria d'Ocupació. Es treballa la millora de competències, la definició de perfils professionals i les eines i canals de recerca de feina per tal de que un cop finalitzat el període de contractació es puguin incorporar al mercat de treball.

Programa Treball i Formació regulat per l’Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril, de modificació de l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre i la resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2021, per a la concessió de subvencions de la línia DONA i MG45, i la resolució EMT/3879/2021, de 22 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada per a l'any 2022, per a la concessió de subvencions de la línia MG52, PANP i PRGC" (SOC- TRFO EELL REACT) (Ref. BDNS 584707 i 60346).

Logos_ Treball i Formació

Diputació de Barcelona
^