X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Cursos de catalŕ

Si estŕs interessat en realitzar cursos de catalŕ aquí trobarŕs diferents recursos.

Oferta formativa del Consorci per a la Normalització LingüísticaEl Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. Podeu accedir a tota la informació a través del web del Consorci.

També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent, formació per resoldre aspectes concrets de la llengua i propostes adreçades a col·lectius específics.

Podràs sol·licitar la inscripció als cursos en el següent enllaç.

Informació sobre preus i reduccions de matrícula aquí.

Logo CPNL

Oferta formativa Escola d'Adults

Oferta formativa

Les Escoles per a Adults permeten que les persones adultes desenvolupin les capacitats, enriqueixen els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, tant si volen obtenir una titulació, com si han de posar-se al dia en el coneixement de la llengua o bé ampliar-ne els coneixements.

Des del següent enllaç podràs accedir a la llista d'escoles d'adults de la comarca del Maresme.

Oferta formativa Forma't  Consulta l'oferta del cicle formatiu Forma't 2024, aquí.

Logo Forma't

Oferta formativa en linia

Aprèn català en línia, al teu ritme!

A l’espai web Parla.cat podràs fer cursos del nivell bàsic al nivell de suficiència, en dues modalitats: lliure i amb tutoria. 

La modalitat lliure, sense tutoria, és gratuïta i la modalitat amb tutoria és de pagament.

Podràs sol·licitar la inscripció a través del següent formulari. Més informació sobre la plataforma aquí.

Logo parla.cat

Podràs trobar més recursos en el següent enllaç.

Nivells oficials de català Els certificats de català de la Secretaria de Política Lingüística són títols oficials amb reconeixement internacional i validesa indefinida.

Ofereixen una garantia de qualitat: les proves són elaborades, administrades i corregides per persones expertes en avaluació de llengües d’acord amb els criteris de l’Associació Europea d’Avaluadors de Llengua (Association of Language Testers in Europe, ALTE).  

Permeten acreditar el nivell de coneixement de la llengua catalana amb un alt grau de fiabilitat i són valorats tant en l’àmbit acadèmic com en el laboral (a les administracions públiques, les empreses i les institucions).

Podràs trobar més recursos en el següent enllaç.

Diputació de Barcelona
^