X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

 Què és el SOC?El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) és un organisme autònom de naturalesa pública i de caràcter administratiu, adscrit al departament de la Generalitat que té assignades les competències en matèria d'Ocupació.

Crear ocupació i millorar-ne la qualitat són dos objectius fonamentals de les institucions i organismes europeus, que la Generalitat de Catalunya adopta plenament.

×  
SOC al teu costat SOC al teu costat

Troba quin programa s'adequa millor a la teva situació: orientació, cursos i pràctiques, experiència professional, itineraris formatius.

Recursos per a dones en situació de violència domèstica

La violència masclista no només té conseqüències físiques i psicològiques per a les dones que la pateixen, sinó també sobre la seva vida laboral; tant si treballen com si estan en situació d'atur. La seva recuperació passa per restaurar el dret al treball, en el moment adequat i amb una intervenció sociolaboral íntegra: un treball que els proporcioni autonomia econòmica, les ajudi a la seva integració social i les allunyi d'aquestes situacions de violència masclista.

×  
Recursos SOC per a dones víctimes de la violència masclista Recursos SOC per a dones víctimes de la violència masclista

Recursos per a persones trans

La inserció laboral és una peça clau en el procés d'empoderament de les persones i en la seva vinculació al teixit social. Per aquest motiu, el SOC porta a terme tot un seguit d'actuacions per tal de facilitar i garantir la incorporació de les persones trans* en el mercat de treball des de la no-discriminació.

Tríptic dispositiu per a persones trans SOC

  •  Xarxa SAI: La Xarxa de Servei d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya és un servei integral, de qualitat i de proximitat per a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. 

Àrea de suport

Diputació de Barcelona
^