X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.08.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres commemora la Diada Nacional de Catalunya
L'acte estŕ obert a tothom i, després de dos anys de pandčmia, es podrŕ celebrar amb total normalitat

El parc del Primer d'Octubre serŕ l'escenari dels actes que organitza l'Ajuntament per celebrar l'11 de Setembre. L'acte commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya recupera la normalitat després d'aquests darrers dos anys de pandčmia.

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el proper diumenge 11 de setembre l'Ajuntament ha programat una sèrie d'actes festius al parc del Primer d’Octubre. La jornada començarà a les 11.30 hores amb una primera ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà, que seguirà l'actuació un cop acabi l'ofrena floral. Els actes protocol·laris seran a les 12.30 hores al monòlit de Rafael Casanova amb la hissada de la senyera, i on membres del consistori, partits polítics, entitats i associacions de Llavaneres hi faran l'ofrena floral. Clourà l'acte la interprertació d'El Cant dels Segadors a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.

 Cartell 11 setembre 2022

Diputació de Barcelona
^