X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Endavant amb el curs escolar!
Les dues escoles de Llavaneres i les llars d'infants han posat en marxa avui el curs 2022-2023

Els alumnes de les escoles Jaume Llull i Serena Vall de Llavaneres han tornat, avui dilluns 5 de setembre, a omplir les aules i els patis, en un inici de curs que s'avança una setmana respecte els anys anteriors. La gran novetat és que després de dos anys de pandèmia, els centres no han d'aplicar mesures sanitàries per evitar contagis de covid-19. El curs també s'ha posat en marxa avui a les dues llars d'infants municipals i a l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

Una altra de les novetats d'aquest inici de curs és la introducció de les noves mesures per a la pacificació de l'accés a l'escola Serena Vall. L'Ajuntament vol potenciar que famílies i alumnes vagin a peu al centre i, que en cas que s'hi hagin de desplaçar en cotxe, l'estacionin a l'aparcament de la zona esportiva i creuïn per la passera de la Riera. L'aposta pels camins escolars ja funciona des de fa dos cursos a l'escola Jaume Llull, on ara ja s'han consolidat aquestes accions per donar prioritat als vianants.

Avui, per donar la benvinguda a tota la comunitat educativa i desitjar-los bon unici de curs, l'alcalde, Nani Mora, i la regidora d'Educació, Nadine van Loock, han visitat les dues escoles de Llavaneres. Han aprofitat la visita per lliurar als nous alumnes d'infantil un envàs reutilitzable per dur l'entrepà a l'escola, el boc and roll. A la visita a l'escola Jaume Llull també hi ha assistit Tito Casado, que és responsable de la comissió de Medi Ambient de l'AMPA.

Escola Jaume Llull

Escola Serena Vall

Diputació de Barcelona
^