Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Altres recursos formatius
Aquí trobarŕs diversos recursos per fer recerca d'entitats i accions formatives.

Programa ADA

El programa ADA és un programa de formació professional per a l'ocupació. L'objectiu és l'adquisició i millora de competències digitals per impulsar l'emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.

Consulta tots els cursos ADA

Infografia ADA

Infografia ADA

Fitxer: Infografia_ADA_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 246.8 kB


Mapa de recursos de formació, orientació i ocupació del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb l'Ajuntament de Mataró, posa a la teva disposició el mapa de recursos de formació, orientació i ocupació per a joves de 16 a 35 anys. Els trobaràs en dos formats:

  • web (hi pots accedir aquí)
  • app - glide (hi pots accedir des del mòbil aquí)

Podràs localitzar les ofertes de formació actives al teu municipi, a tota la comarca del Maresme i a la demarcació de Barcelona.

Utilitza els filtres per fer una cerca el més ajustada possible als teus interessos.


Recull de centres i plataformes de formació

Catàleg centres i plataformes de formació ajuntament de Mataró

Catàleg centres i plataformes de formació ajuntament de Mataró

Fitxer: cataleg_recursos_formatius_1_Ajuntament_de_Mataro.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 22
Mida: 1.68 MB

 Accediu al recull de centres i plataformes de formació, aquí.

Cercador de formació contínua (treballadors en actiu)

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya promou la qualificació i la formació professional per a l’ocupació (FPO) de persones treballadores ocupades al llarg de la vida, tot facilitant la millora de les seves competències professionals i adaptant-les a les demandes dels sectors productius, per tal de fomentar la competitivitat de les empreses.

Les persones treballadores tenen diferents opcions per formar-se al llarg de la seva vida professional i anar construint, adaptant, millorant o canviant el seu perfil professional.

La formació contínua per a persones treballadores ocupades té com a objectiu oferir-los una formació que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i de desenvolupament personal.

L'oferta formativa ha d'atendre les necessitats no cobertes per la formació programada per les empreses i s'ha de desenvolupar de manera complementària a aquesta mitjançant programes de formació que incloguin accions formatives que responguin a necessitats de caràcter tant sectorial com transversal, així com les específiques de les persones treballadores del règim d'autònoms i de l'economia social. També ha de facilitar l'obtenció de certificats de professionalitat i de reconeixement efectiu de les competències adquirides per l’experiència laboral.

Per aquest motiu, el Consorci impulsa i gestiona programes de formació formal (incloent-hi accions formatives de Certificat de Professionalitat que qualifiquen i serveixen com a passarel·la al món educatiu), i també formació no formal (incloent-hi accions formatives orientades i específiques dels diversos sectors productius i aquelles que són de caràcter transversal).

Enllaç al cercador d'accions formatives per a treballadors en actiu 100% subvencionades a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Diputació de Barcelona
^