X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.11.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Museu fa pública la llista de seleccionats del VI Concurs de Pintura i Escultura de Llavaneres
El veredicte es farà públic divendres 25, a les 19 h, i tot seguit d'inaugurarà l'exposició amb les obres seleccionades

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres fa pública la llista completa dels artistes seleccionats pel jurat que opten a guanyar el VI Concurs de Pintura i Escultura. Podeu consultar la llista en aquest enllaç. El jurat està format per Rosa Codina-Esteve, professora de la Facultat de Belles Arts de Barcelona i artista, Pere Pascual, crític d'art, i Núria Poch, directora del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró-Col·lecció Bassat. La lectura del veredicte del jurat i la inauguració de l'exposició amb les obres seleccionades es farà el divendres 25 de novembre a les set de la tarda.

En total, hi ha 21 artistes seleccionats, d'entre els 72 que es van presentar inicialment al certamen. D'aquests 72, 13 són de Llavaneres, 42 de Mataró i el Maresme, 14 de Barcelona i comarques barcelonines, 1 de les comarques de Girona, 1 de Madrid i 1 d'Amsterdam.

Hi haurà un primer premi dotat amb 1.500 euros i el dret a una exposició individual al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. També s'atorgaran dues mencions honorífiques. Un jurat serà l’encarregat de seleccionar les tres obres finalistes, de les quals en triaran la guanyadora.

Durant el 2023 es farà una exposició col·lectiva amb obres dels tres artistes premiats. A més, l'autor de l'obra guanyadora tindrà dret a una exposició individual durant el 2024 a la sala d'exposicions del Museu Arxiu. A criteri del jurat, es farà una selecció d'obres que, juntament amb les premiades, s'exposaran en el Museu del 25 de novembre de 2022 al 8 de gener de 2023.

El rètol

Concurs

Diputació de Barcelona
^