X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Quč t'ofereix el Servei Local d'Ocupació?

 

Serveis per les empreses

Serveis per les empreses

Fitxer: AAFF_tripticOcupacio__769_Empresa__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 56.41 MB

Els Serveis Locals d'Ocupació: què són i què fan? 
×  
Què són els Serveis Locals d'Ocupacio? Què són els Serveis Locals d'Ocupacio?

Els Serveis Locals d'Ocupació (SLO) són dispositius que els ajuntaments i altres ens locals posen a disposició de la ciutadania i que tenen dues línies d'actuació prioritàries:
  • Millorar l'ocupabilitat de les persones que es troben en situació d'atur
  • Establir vincles amb les empreses per detectar-ne les necessitats i oferir-los assessorament especialitzat que els permeti cobrir els perfils professionals que requereixen.

Les accions dels SLO s'engloben en tres categories:

  • Assessorament especialitzat i atenció individualitzada a les persones demandants d'ocupació. Posen al seu abast informació, orientació, disseny d'itineraris professionals, tècniques de recerca de feina i acompanyament.
  • Serveis a les empreses. Faciliten la definició de llocs de treball i la selecció de les millors candidatures per cobrir les vacants; informen de subvencions i assessoren sobre el tipus de contracte més adequat en cada cas.
  • Gestió d'ofertes de feina. Amb l'objectiu d'obtenir la relació òptima entre el perfil professional que requereix l'empresa i el lloc de treball que cerca la persona demandant d'ocupació.


Els Serveis Locals d'Ocupació són els referents locals encarregats d'executar les polítiques de foment de l'ocupació i de millora de la competitivitat de les empreses. En organitzar-se en xarxa, aconsegueixen maximitzar la qualitat dels serveis que presten, optimitzar l'eficiència i incrementar l'impacte dels resultats. 

Serveis a les empreses

×  
Ofereixes feina? Serveis locals d'ocupació Ofereixes feina? Serveis locals d'ocupació

  Contacta amb nosaltresSi vols més informació o necessites que t'ajudem en la definició dels llocs de feina de la teva empresa, en la gestió d'una vacant o en com posar en marxa nous processos per a la selecció de personal basats en les competències professionals pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari, o bé per telèfon (WhatsApp) al número 666 64 41 66 o a través del correu electrònic: feina@ajllavaneres.cat.

Per a més informació sobre com obrir una oferta de treball amb nosaltres clica aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^