Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Formació per a empreses i treballadors en actiu

Consorci per a la Formació Contínua El Consorci promou la qualificació i la formació professional per a l’ocupació (FPO) de persones treballadores ocupades al llarg de la vida, tot facilitant la millora de les seves competències professionals i adaptant-les a les demandes dels sectors productius, per tal de fomentar la competitivitat de les empreses.

Les persones treballadores tenen diferents opcions per formar-se al llarg de la seva vida professional i anar construint, adaptant, millorant o canviant el seu perfil professional.

La formació contínua per a persones treballadores ocupades té com a objectiu oferir-los una formació que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses, les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu i les possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal.

Enllaç al cercador d'accions formatives per a treballadors en actiu 100 % subvencionades a través del Consorci per a la formació contínua. 

Formació en l'àmbit agrari: RuralCat El portal RuralCat és un projecte consolidat i de futur, concebut com una web de continguts i serveis, que apropa les noves tecnologies al sector professional agroalimentari, forestal i pesquer de Catalunya i facilita l’accés d’aquest col·lectiu a la informació, la formació, la innovació, la transferència de coneixement i els serveis tecnològics del seu interès.

És un portal web, nascut l’any 2002, que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement: DACC, centres de recerca, universitats, organitzacions sectorials, empreses i professionals, i els projecta als sectors productius mitjançant Internet i les xarxes socials.

Àrea de suport: 

Enregistra't al portal

Oferta formativa a distància

Oferta formativa a les Escoles Agràries

Preguntes freqüents

 Catàleg d'entitats formatives L'Ajuntament de Mataró disposa d'un catàleg d'entitats formatives amb què podràs fer recerca de diferents accions formatives (subvencionades o no) en diversos àmbits.

Catàleg centres i plataformes de formació ajuntament de Mataró

Catàleg de centres i plataformes de formació

Fitxer: cataleg_recursos_formatius_1_Ajuntament_de_Mataro.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 22
Mida: 1.68 MB

Google ActivateAccés a tallers de formació gratuïta per tal de desenvolupar eines digitals, canals de venda, marquèting...

Accedeix al cercador de cursos i tallers.

Diputació de Barcelona
^