X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.02.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Escola Jaume Llull, guardonada als premis Fiction Express
És una plataforma que promou la competència lingüística a través de les noves tecnologies

L'Escola Jaume Llull ha estat guardonada als premis Fiction Express, una plataforma de lectura innovadora que connecta autors i lectors de manera telemàtica. Entre d'altres premis, el centre d'infantil i primària de Llavaneres ha assolit el primer lloc amb més lectures per alumne en llengua catalana durant l'any 2022 i ha encapçat el rànquing pel que fa als comentaris per alumne en llengua catalana, també durant el 2022.

L'Escola Jaume Llull de Llavaneres treballa amb la plataforma Fiction Express a 5è i 6è de primària. És un sistema que proposa un aprenentatge autònom a través de la lectura. L'alumnat llegeix uns llibres distribuïts en capítols i hi interactua amb l'autor. L'altra característica és que la participació i les votacions de l'alumnat són clau per al desenvolupament de la història. A més, els comentaris que fa l'alumnat són una font d'inspiració per als autors, just en el procés d'escriptura del llibre.

A més dels primers premis en nombre de lectures i de comentaris, el Jaume Llull ha obtingut el cinquè lloc amb més certificats per alumne durant l'any 2022. Els certificats reconeixen l'esforç del personal docent per millorar la competència lingüística del seu alumnat.

A les fotos, l'acte de lliuraments dels guardons, amb la participació dels tutors del grups de 5è: Jaume Bosch, Neus Llinàs i Gemma Albert.

Fiction Express, Jaume Llull     Fiction Express

Diputació de Barcelona
^