X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Enganxa't a l'esport!'
Dimecres 5 d'abril parlarem de com motivar els joves perquč no abandonin l'esport

La Regidoria d'Esports convida a una taula rodona per celebrar el Dia Internacional de l'Activitat Física. La xerrada porta per títol 'Enganxa't a l'esport' i es farà dimecres 5 d'abril, a les 18.30 hores, al Pavelló d'Esports de Llavaneres. Us hi esperem!

La taula rodona posarà a debat com motivar els adolescents perquè practiquin esport i perquè no el deixin. Per parlar-ne s'ha convidat un seguit de persones molt vinculades amb el món de l'esport local. Són:

Anna Rabassa, patinatge. Ha aconseguit una trajectòria brillant amb nombrosos podis en el Campionat de Catalunya i ors en els Campionats d’Espanya dels anys 2011 i 2015, així com la sisena posició en els Campionats d’Europa del 2015 i del 2017. Graduada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, ara està cursant un màster en Psicologia de l'Esport.

Joan Mora, futbol. Llicenciat en INEFC, coordinador de l'Escola de Futbol Llavaneres i dels Equips Femenins del Club Esportiu Llavaneres.

Carles Canals, bàsquet. President del Club Bàsquet 3 Viles i exjugador de bàsquet professional.

Natàlia Francesca, boxa. Destacada boxejadora llavanerenca.

El debat estarà moderat per Jordi Fernández, llicenciat en Educació Física i Esports per l'INEFC de Barcelona. És instructor de buceig de diferents agències certificadores internacionals, i instructor de Suport Vital Bàsic i Primers Auxilis per a personal civil, monitors de fitness, estudiants de Grau Mig en Conducció d'Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural i en el Grau Superior d'Esports, així com per especialistes en buceig de rescat.

Rètol

Diputació de Barcelona
^