X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.04.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reserva de plaça pels alumnes actuals de l'Escola Municipal de Música Llavaneres

L'Escola Municipal de Música es prepara pel nou curs escolar 2023-2024. A continuació us expliquem l'oferta educativa de les diferents etapes educatives, el calendari i el procediment a seguir per fer la reserva de plaça. Estem a la vostra disposició per resoldre els dubtes i assessorar-vos!


Procediment i calendari

El període de reserva de plaça pel curs 2023-2024 dels alumnes actuals de l'Escola Municipal de Música és del 24 d'abril al 3 de maig, i el tràmit es farà a través del següent formulari de reserva de plaça.

Un cop acabat aquest termini, us comunicarem els horaris de les assigantures grupals i els dies en que es realitzarà cada classe d'instrument. El període de matrícula dels alumnes actuals serà del 22 al 30 de maig.

Els termini de preinscripció per a nous alumnes serà del 4 al 15 de maig, accedint a aquelles places que hagin quedat vacants.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

En els vídeos que trobareu a continuació, us expliquem les diferents etapes educatives del centre:

 • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. Iniciació a la música a través de la música i el moviment.

 • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de l'aprenentatge del llenguatge musical i la possibilitat de fer cant coral.

 • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental (quan ja tenen almenys un any de formació amb l'instrument) i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral.

 • Joves i Adults. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, participar en conjunts instrumentals o corals, fer assignatures de caire més teòric: llenguatge musical o els tallers d'Història de la música o Música i poesia, o iniciar-se a la guitarra d'acords.

 • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els tallers ja programats pel curs seran:
  • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula, una sessió setmanal i adreçat a adults. Inscripcions obertes.
  • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 16 anys i tindrà una sessió setmanal. Es realitza a la Biblioteca Municipal. Inscripcions obertes.
  • Ballmanetes, taller de música per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família. 4 sessions, a l'hivern i primavera de 2024. Inscripcions al gener de 2024.

Qualsevol altre taller es farà públic unes setmanes abans del seu inici a través dels canals de comunicació de l'Escola i de l'Ajuntament.

 • Projectes comunitaris. L'Escola Municipal de Música realitzarà projectes integrats a altres serveis municipals. 
  • Sensibilització musical a les Llars d'Infants. És una activitat d'iniciació a la música pels alumnes dels grups de 2-3 anys a les Llars d'Infants Municipals Minerva i Sant Nicolau dins del seu horari lectiu.
  • Musicoteràpia al Casal de la Gent Gran. Activitat on s'utilitzen els elements de la música: el ritme, la melodia, l'harmonia o el timbre amb finalitats terapèutiques, per afavorir la comunicació, millorar l'autoestima i l'estiat d'ànim, incentivar el moviment, l'expressió o la creativitat. Inscripcions al setembre.

A continuació podeu consultar tota l'oferta educativa, així com les taxes per cada un dels programes:

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant (clàssic i modern) i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, cambra, combo o el conjunt d'adults.

oferta instrumental


Contacte

No dubteu en posar-vos en contacte amb l'escola per resoldre els vostres dubtes, assessorar-vos o sol·licitar reunions amb els professors o l'equip directiu. Us podeu posar en contacte amb el centre a través del correu electrònic escolamusica@emmllavaneres.cat, o de dilluns a dijous de 16 a 20h, al telèfon 93 792 92 80 i presencialment a l'Edifici de Can Caralt (Carretera de Sant Vicenç, 14). 

En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es podrà realitzar la preinscripció de forma presencial a l'Escola de Música.

Diputació de Barcelona
^