X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Divendres
4
agost
2023
22:00h
Música
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Max Sunyer & Esperança Sureda

Max Sunyer és un reconegut guitarrista i compositor català que ha enriquit la història musical del pais, al capdavant de formacions com Vérticie, Tapiman, Iceberg i Pegasus. Quan, l'estiu de 2014 coneix la cantant mallorquina Esperença Sureda, a Mallorca, impressionat per la seva extraordinària veu, li proposa fer una col·laboració musical, en forma de duet de veu i guitarra. Aviat s'estableix entre ells una gran complicitat artística, i des de 2015 actuen cada any junts a Mallorca durant els mesos d'estiu.

L'espectacle del duet d'artistes es basa en un concert que emana intimitat i complicitat. Inclou temes estàndards de jazz, música popular i alguns temes propis, interpretats sempre en clau de jazz, amb essència mediterrània i personalitat pròpia, un treball de filigrana on veu i guitarra s'emparren fins a ambients que segrestin inevitablement l'atenció de l'oient.


Hi haurà servei de Food truck.

Lloc Jardins de Can Caralt, Can Caralt
Organitza Regidoria de Cultura
Tipus d'acte Música
Informació relacionada
Divendres, 25 d'agost de 2023
Divendres, 25 d'agost de 2023
Actuació de teclat i veu.
Divendres, 18 d'agost de 2023
Divendres, 18 d'agost de 2023
Actuació de piano
Divendres, 11 d'agost de 2023
Divendres, 4 d'agost de 2023
Actuació de guitarra
El cicle es farà del 4 al 25 d'agost i inclou quatre concerts d'estils diversos i, com sempre, actuacions a càrrec de l'Escola Municipal de Música
Diputació de Barcelona
^