X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Poesia i + aterra l'1 de juliol a Llavaneres
El Festival d'Estiu del Maresme 2023 estrena espai a la vila, els jardins de la Torre Massorrŕ

El Poesia i + torna a Llavaneres aquest 2023 i ho fa amb novetats. La cita es fa en dissabte i en un nou entorn: els jardins de la Torre Massorrà. A la vila, amb el Poesia i + 2023, podrem descobrir tres propostes artístiques. Maria Isern, Pol Guasch + Claraguilar i Da::Ma (David Caño i Mauri Ibañez) protagonitzaran un vespre poètic i musical als jardins de Massorrà, dissabte 1 de juliol, a partir de les vuit del vespre. El preu de l'entrada per gaudir d'aquestes tres propostes és de 8 euros, la podeu adquirir aquí. Més informació i compra de tiquets, al web del Festival, poesiaimes.cat. Organitzat per la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, el Festival d'Estiu del Maresme celebrarà la 18a edició del 27 de juny al 9 de juliol.

 El cartell 

Maria Isern

Quan va passar pel POESIA i + 2019 —acompanyada de Guillem Gavaldà i Pol Guasch—, Maria Isern (Vic, 1994) tot just havia publicat Sostre de carn, premi Francesc Garriga 2017. Ara torna al festival amb un nou llibre sota el braç, Rusc, en el qual continua fantasiejant amb l’expansió del cos i en el qual també abraça la interacció de moviments i paisatges, de trobades i distàncies entre els cossos d’un jo i un tu mutants. Casa fràgil i compacta, la seva arquitectura s’estira, elàstica, creixent per poliglòssia; també es condensa, viscosa, per la mel que circula travessant cada una de les seves bresques poroses. Erigeix ciutats-colònia i les enfonsa: també és una nova història de l’amor i altres monstres. I tot plegat defensat amb una veu pròpia que sap escandir els poemes i fer-los volar.

Poesia i + 2023


Pol Guasch + Claraguilar

Com ja vam fer l’any passat amb b1n0 i Maria Sevilla, aquest any hem proposat a Pol Guasch i Claraguilar que treballin plegats i presentin una proposta conjunta. En aquesta nova producció, sumem forces de dos dels creadors catalans més fascinants del moment per portar-nos a nous paisatges i demostrar que les etiquetes tancades i les definicions exactes són coses del passat. Aquesta confluència, fruit de l’admiració mútua, promet moments de gran màgia i un recorregut que esperem que continuï. De moment podem anunciar poca cosa més. Només us podem dir: “Amiga, vine, no t’ho perdis!”

Poesia i + 2023  Poesia i + 2023

Da::Ma (David Caño i Mauri Ibañez)

Da::Ma, el projecte del poeta David Caño i el músic electrònic Mauri Ibañez, és una descàrrega sonora i visual incontrolable i imprevisible. De fet, poques propostes poètiques desborden els sentits com la de Da::Ma. L’electrònica industrial d’un es fon amb els versos urbans i desesperats de l’altre per parlar-nos de zones devastades, de territoris desconeguts, de terrenys fronterers, de petites ermites abandonades, d’amors que frisen per sobreviure, de nit i de ciutat, de ferides obertes, de desig i dels petits refugis que encara queden i on podem trobar-nos… després de tot, malgrat tot, encara. Una proposta ideal per tancar una nit de versos electrònics i de música parlada.

Poesia i + 2023

Diputació de Barcelona
^