Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Agustín Tapia, afincat a Llavaneres, és el nou número 1 de pàdel
D'origen argentí, fa tres anys que està establert a la vila i juga en el Pàdel Park Llavaneres

El nou número 1 del món de pàdel viu a Llavaneres des de fa tres anys i és jugador del Padel Park Llavaneres. Nascut a Argentina el 24 de juliol de 1999, Agustín Tapia Nievas és un jugador de pàdel professional, que en l'actualitat ocupa la primera posició en el rànking World Padel Tour. Tapia juga en posició de revés i forma parella esportiva amb Arturo Coello. En aquests moments estan considerats com la millor parella de pàdel del món.

Entrenat per Pablo Crosetti, també veí de Llavaneres, Tapia ha aconseguit el número 1 del món amb 16.250 punts en el World pàdel tour, on s'ha enfrontat als millors jugadors del món d'aquest esport i ha aconseguit desbancar el fins ara número 1, Juan Lebron, que ostentava la posició des del 23 de novembre de 2019. Amb Arturo Coello, ja suma set tornejos consecutius guanyats: Abu Dhabi, La Rioja (Argentina), Xile, Paraguay, Granada, Brussel·les i Vigo. 

L'Ajuntament de Llavaneres vol fer arribar la felicitació al jugador per aquesta gran gesta i desitjar-li molts més èxits. Enhorabona, Agustín!

Agustín Tapia  World Padel Tour: Tapia i Coello

Diputació de Barcelona
^