X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els divendres al vespre d'agost, 'Can Caralt, obert per vacances'
El cicle es farà del 4 al 25 d'agost i inclou quatre concerts d'estils diversos i, com sempre, actuacions a càrrec de l'Escola Municipal de Música

La Regidoria de Cultura i Festes ens presenta el cartell del festival 'Can Caralt, obert per vacances' 2023, que aquest any porta quatre propostes musicals els dies 4, 11, 18 i 25 d'agost, a les 22 hores, als jardins de Can Caralt. Un programa eclèctic en què destaca l'actuació de la cantant Beth i el seu Natural Women, en què homenatja grans veus femenines de la història de la música. També tindrem jazz íntim amb Max Sunyer i Esperança Sureda, el trio Àvalon amb una proposta en clau de dona i concert tribut a Tom Jones. A més, tres dels concerts comptaran amb actuacions de músics de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres, a partir de dos quarts de deu del vespre. L'entrada als concerts dels jardins de Can Caralt és gratuïta i hi haurà servei de bar.

Can Caralt

Agraïm la col·laboració del fotògraf llavananerenc Antoni Puente, que és autor de les fotos del collage d'aquest Can Caralt obert per vacances 2023.

Els músics de l'EMM 

A les 21.30 h, a Can Caralt 

  • Nico Barón 
    Divendres, 4 d'agost de 2023
  • Cris Aceña i Júlia Sabater
    Divendres, 18 d'agost de 2023
  • Joana Moreno  
    Divendres, 25 d'agost de 2023

 Els artistes convidats   A les 22 hores, a Can  Caralt  Esperança

  • Max Sunyer & Esperança Sureda
    Divendres, 4 d'agost de 2023

Max Sunyer és un reconegut guitarrista i compositor català que ha enriquit la història musical del país liderant formacions mítiques com Vérticie, apiman, Iceberg i Pegasus. Descobreix casualment la cantant mallorquina Esperança Sureda l'estiu 2014, a Mallorca. Impressionat per la seva extraordinària veu li proposa fer una col·laboració musical, en format de duet de veu i guitarra. Aviat s'estableix entre ells una gran complicitat artística, i des de 2015 actuen cada any junts a Mallorca durant els mesos d'estiu.

L'espectacle -un concert que emana intimitat i complicitat- inclou temes estàndards de jazz, música popular i alguns temes propis, interpretats sempre en clau de jazz, amb essència mediterrània i personalitat pròpia, un treball de filigrana on veu i guitarra s'emparren fins a ambients que segrestin inevitablement l'atenció de l'oient.

Una gran ocasió per gaudir de la veu plena de matisos i emocions de n'Esperança, aquest talent de les illes desconegut a la península, bressolada per la guitarra de Max.

Beth

  • 'Natural Women' amb Beth i Joina Canyet  
    Divendres, 11 d'agost de 2023

Natural Women és un projecte dedicat a dones del món de la música que han inspirat la Beth al llarg de la seva trajectòria i del seu camí vital.

Hi trobem cançons com el Time after time de Cindy Lauper, One of us de Joan Osborne o Natural Woman d'Aretha Frankling. Totes elles tenen en comú dues coses, la seva genialitat i la seva notorietat; que fan transportar el públic a moments i experiències que han estat marcades per aquestes sintonies. Alhora, la qualitat dels temes han permès Beth fer-ne versions minimalistes, a veu i piano, per mostrar l'essència de cada cançó sense perdre força expressiva, tot potenciant-ne la calidesa.

Altrament, Joina Canyet (Biure d'Empordà, 1996) acompanya la cantant Beth en la nova etapa dels concerts de piano i veu per presentar el repertori del disc Natural Women.

Natural women és un record, un viatge sonor de dones meravelloses que van lluir en forma de música i cançons. Beth i Joina Canyet s'uneixen per acaronar aquest univers i versionen d'una manera noble i personal un repertori ple de dones decidides, artistes talentoses, que sovint no ho van tenir tan fàcil com nosaltres.

Avalon

  • Àvalon Trio
    Divendres, 18 d'agost de 2023

Àvalon és un trio en clau de dona format per Carla Motis (guitarra), Marta Costa (percussió) i Laura Carreras (veu i baix).

L'objectiu d'aquest projecte és posar veu i ritme a diferents temes d'intèrprets i compositores per visibilitzar el paper de la dona en la música de les últimes dècades, oferint un repertori format per composicions de dones, cançons de temàtica feminista i versions que evoquen a la figura de la cantant. Interpreten diversos gèneres i estils, recordant i fent un homenatge a grans artistes com Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nina Simone, Mercedes Sosa, Janis Joplin o Aretha Franklin, entre d'altres.

The Iconics

  • The Iconics: tribut a Tom Jones
    Divendres, 25 d'agost de 2023

The Iconics ens proposen un viatge per la trajectòria de l'estrella mundial Tom Jones. Els grans èxits del Tigre de Gales interpretats en format trio per músics de dilatada trajectòria musical per a una experiència inoblidable.

Informació relacionada
Divendres, 25 d'agost de 2023
Divendres, 25 d'agost de 2023
Actuació de teclat i veu.
Divendres, 18 d'agost de 2023
Divendres, 18 d'agost de 2023
Actuació de piano
Divendres, 11 d'agost de 2023
Divendres, 4 d'agost de 2023
Divendres, 4 d'agost de 2023
Actuació de guitarra
Diputació de Barcelona
^