Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament demana suport al Consell Catalŕ de l'Esport per finançar els vestidors del pavelló

El govern municipal es va reunir fa uns dies amb el cap del Servei d'Equipaments Esportius del Consell Catalŕ de l'Esport per demanar-los ajut econňmic per al finançament de les obres dels vestidors del Pavelló Municipal d'Esports. 

L'alcalde, Àlex Neira, ha manifestat que una de les prioritats d'aquest mandat és la finalització de les obres de la zona esportiva. En aquest sentit, una de les principals necessitats és la construcció dels vestidors del nou pavelló d'Esports -actualment, hi ha instal·lats uns mòduls a l'exterior de l'equipament-. A la reunió amb el Consell Català de l'Esport, Neira hi va assistir acompanyat del regidor d'Esports, Carles Canals, i del regidor d'Obres i Serveis, Josep Ruiz. 

En una visita d'obres a la zona esportiva, amb tècnics municipals i regidors de govern, l'alcalde ha comentat que el nou equip de govern està estudiant la millor opció per posar en marxa la segona fase del projecte del nou pavelló d'Esports: "Cal analitzar la situació actual, quins són els possibles escenaris i quins són els propers passos a seguir". En la visita, també s'ha pogut comprovar que les obres del bar del camp de futbol avancen a bon ritme.

Visita d'obres
A la trobada han assistit l'alcalde Neira, els regidors Sánchez Nicolau, Canals i Ruiz, l'arquitecte municipal i les dues aparelladores.

Diputació de Barcelona
^