Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Barça CBS i l'Estudiantes s'enfrontaran en el Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres
El partit entre aquests dos equips de la Lliga Femenina Endesa es disputarà el 13 de setembre al vespre al Pavelló Municipal d'Esports

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Llavaneres organitza la primera edició del Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres el proper dimecres 13 de setembre al vespre. El torneig enfrontarà dos equips de la Lliga Femenina Endesa, el Barça CBS i l'Estudiantes. L'entrada és gratuïta però l'aforament és limitat. Per assistir-hi, cal reservar entrada emplenant aquest formulari. 

El Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres se celebrarà dimecres 13 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports de Llavaneres. A les 19.30 hores hi haurà un partit entre el Barça CBS i el Movistar Estudiantes, dos equips de la Lliga Endesa Femenina.

A la mitja part, es farà la presentació dels equips del club Bàsquet 3 Viles per a la temporada 2023/2024.

El partit es podrà seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres.

  Projecte solidari  

L'entrada al torneig serà gratuïta però en el pavelló d'Esports hi haurà un estand informatiu d'un projecte solidari impulsat per persones vinculades a Llavaneres i s'hi podran fer donatius. Es tracta d'All1team, que vol fer realitat el somni de convertir-se en l'equip amateur més gran de la història en participar en el Rally Dakar. Aquest projecte neix com a homenatge a Àlex Llibre, que va morir l'any 2017. Encapçalat pel seu germà bessó Carlos, l'objectiu és complir amb els 101 reptes vitals que l'Àlex hagués volgut fer realitat; entre les quals s'hi troba completar el Dakar. Carlos Llibre va tenir clar que el llegat del seu germà i, sobretot, "la seva passió per la vida no podia caure en l'oblit." Més informació del projecte, aquí.

Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^