Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Bon inici de curs!
Els centres escolars de Llavaneres reben de nous alumnes i mestres

El curs escolar 2023-2024 va arrencar el dia 6 de setembre per als alumnes de primària i secundària obligatòria. A l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall, la maquinària es posa en marxa al cent per cent. Al Jaume Llull, comencen 365 alumnes: 103 a infantil i 262 a primària. Al Serena Vall han començat el curs un total de 429 alumnes. També va ser el primer dia a les dues escoles bressol municipals, les llars d'infants públiques Minerva i Sant Nicolau, que en aquests moments compten amb 124 infants matriculats. A l'Institut Llavaneres, primer han tornar a les aules l'alumnat d'ESO; el de Batxillerat ho farà dimarts 12 de setembre. El centre, en total, escolaritzarà 516 alumnes: 396 d'ESO i 120 de Batxillerat. El curs també arrenca a l'Escola Municipal de Música (EMM) Llavaneres. 

Camí Escolar SegurDes del serveis tècnics municipals i en coordinació amb l'àrea d'Educació, durant les darreres setmanes s'ha estat treballant perquè tots els centres escolars de Llavaneres estiguin a punt per tornar a rebre mestres i alumnes. S'hi han portat a terme diferents feines de neteja, pintura i manteniment per preparar els equipaments per a l'inici del nou curs. Altres feines han anat a càrrec de la Regidoria de Mobilitat, que ha reforçat la senyalització viària dels accessos a les escoles i llars d'infants. Us ho explicàvem aquí. 

Consulteu aquí les novetats de l'inici de curs arreu de Catalunya. I si encara no ho heu fet, activeu el val escolar de la Generalitat per aquest curs.

El curs a l'EMM

L'Escola Municipal de Música també té tot a punt per al nou curs escolar 2023-2024. S'hi ofereixen programes de formació per a totes les edats i nivells: onze instruments, sensibilització musical, conjunts corals i instrumentals, grups de llenguatge musical i tallers d'Història de la música i Música i poesia. Més informació, aquí. Al centre, el curs arrenca dimecres 6 de setembre amb els primers 190 alumnes i amb onze professors. En uns dies s'hi sumarà l'alumnat dels projectes comunitaris, a les llars d'infants i al Casal de la Gent Gran, que és una de les novetats d'aquest curs. Seran 95 alumnes més. 

 Feines de pintura i manteniment 

Inici de curs: manteniment dels centres escolars de Llavaneres  Inici de curs: manteniment dels centres escolars de Llavaneres

Inici de curs: manteniment dels centres escolars de Llavaneres  Inici de curs: manteniment dels centres escolars de Llavaneres

Aquestes són les principals tasques de manteniment que s'han portat a terme durant l'estiu.

Escola Jaume Llull

  • Pintura de pissarres de les aules, de baranes, del mur del pati d’infantil, del mur de l’entrada de l’Escola Jaume Llull, de les cistelles i porteries del pati de primaria. Instal·lació d’una tanca per a l’hort al pati d’infantil.
  • Repàs dels tancaments d’alumini, dels radiadors, dels vàters i dels panys.
  • Substitució de dos vidres trencats.
  • Neteja dels canals i de les males herbes.
  • Soldadura de la barana i del reixat de la porta principal petita.

Escola Serena Vall

  • Substitució dels focus del gimnàs per llums led.
  • Substitució de les aixetes d'I3 per unes amb accionament més fàcil.
  • Repàs dels quadres elèctrics, calefacció i fusteries malmeses.
  • Envernissat de bancs i taules del pati de primària i de l’entrada.
  • Pintura d’algunes aules, del banc del passadís d’infantil, de les baranes del pati de primària i de la porta del gimnàs.
  • Neteja dels canals del pati de primària i de cobertes.
Diputació de Barcelona
^