Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comencen les obres d'ampliació del CAP de Llavaneres
S'hi construirŕ un annex, amb planta baixa i pis, de 661,24 m2

En marxa les obres d'ampliació del Centre d'Atenció Primŕria (CAP) de Llavaneres. Es tracta d'un projecte d'ampliació i reforma de l'actual equipament, situat al passeig de Jaume Brutau. S'hi construirŕ un edifici amb planta baixa i pis, que s'annexarŕ a la façana nord de l'actual construcció. Els dos edificis es connectaran amb un nou nucli d'escala i un ascensor. L'ampliació suposarŕ un creixement de 661,24 m2 que, afegits als 631,11 m2 actuals, suposarŕ una superfície construďda total de 1.292,65 m2.

A la planta baixa, s'hi ubicaran set consultes noves, així com la sala d'espera, l'aula d'educació sanitària, un magatzem, serveis i vestidors. Les consultes tindran orientació cap a la façana nord. Pel que fa a la sala d'espera, se situarà davant d'un nou pati interior enjardinat. A la primera planta, hi haurà sis consultes amb sala d'espera, serveis per als usuaris i dependències de l'àrea administrativa, com ara la sala de grups, de reunions, d'usos polivalents i els vestidors de personal. Totes les estances tindran il·luminació i ventilació naturals.

A la coberta de l'edifici s'hi instal·laran panells fotovoltaics i les unitats d'aerotèrmia. Es tracta d'una aposta per aconseguir un equipament energèticament autosuficient, que podrà funcionar bona part de l'any de manera passiva, gràcies també a un bon aïllament, a la ventilació natural creuada entre façanes i patis, a la forma arquitectònica i a l'orientació.

L'ampliació del centre sanitari es farà en una part de l'espai que ocupava l'antiga Escola Labandària. Al mes d'octubre es van enderrocar les aules. Ho explicàvem aquí. 

, Ampliació del CAP

Diputació de Barcelona
^