X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.10.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ajudant els joves a descobrir el seu talent
El projecte 'Joves en Marxa' aprofundeix en la gestió del talent amb xerrades adreçades a alumnes de l'Institut Llavaneres i també a famílies d'adolescents

La Regidoria d'Ocupació, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, va organitzar, divendres 20 d'octubre, sessió doble d'una xerrada per ajudar els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Llavaneres a descobrir el seu talent innat. La iniciativa s'ìnclou en el programa 'Joves en Marxa' i inclou una segona acció, en aquest cas adreçada a famílies de joves i adolescents, que es farà dilluns 13 de novembre al vespre. Les sessions s'han encarregat a la Fundació Geniotipo i estan subvencionades per la Diputació de Barcelona.

Les xerrades de divendres passat a l'Institut Llavaneres van ser sessions dinàmiques i participatives que van aconseguir mantenir l'atenció dels alumnes durant l'hora i mitja de durada. Per començar, els ponents van demanar als alumnes que definissin el concepte de talent. Tot seguit, van explicar que el talent no es troba dins la ment, sinó en el cor. És per això que per connectar-hi, van dir, cal tenir una vida plena i feliç. A més, van animar els joves a lluitar per dedicar-se a allò que els apassiona. En la part final de la sessió, els ponents van portar a terme una activitat pràctica. Els alumnes, amb els ulls tapats, havien de treballar en equip per fer un heptàgon amb una corda. El fet que no poguessin veure res mostrava les habilitats de comunicació i lideratge dels joves. Finalment, es va explicar el concepte dels geniotips, basada en la idea que existeixen diferents classificacions per a les persones segons les seves capacitats innates. Els joves es van poder autoclassificar, segons la seva pròpia percepció, i els ponents van donar consells específics per a cada geniotip.

Xerrada   Xerrada

 Xerrada adreçada a famílies 

Pensant en les famílies dels joves i adolescents, la Regidoria d'Ocupació proposa una xerrada telemàtica sobre 'La gestió del talent'. Es farà el proper dilluns 13 de novembre, a les 19 h, també a càrrec de la Fundació Genotipo. Si hi esteu interessats, cal que empleneu aquest formulari.

La gestió del talent. Xerrada

Informació relacionada
Dilluns, 13 de novembre de 2023
Adreçada a famílies de joves i adolescents
El projecte 'Joves en Marxa' inclou una doble proposta de formació gratuďta
Divendres, 24 de febrer de 2023
Hi assistiran l'alcalde, Nani Mora, i la regidora d'Ocupació, Nadine van Loock
El vídeo: 'Apunta ben alt i fes-te escoltar!'
T'oferim un projecte per empoderar-te i ajudar-te a definir els teus objectius laborals i acadčmics
Diputació de Barcelona
^